NÆSE TIL MUNDVIGE-RYNKER

Mange mennesker kan opleve at de får forskellige typer af rynker. Disse kan bl.a. være på grund af tab af volumen eller ansigtsmimik. Men genetik og livsstil i form af rygning, for meget sol og alkohol, kan også spille en rolle i forhold til rynker. Alderen har desuden også en betydning, da man med alderen producerer mindre kollagen fibre samt hyaluronsyre, og man mister en del af fedtdepoterne. Alle disse ting medvirker til en mangel på elasticitet, samt spændstighed i huden.

Den fylde og tyngde man før havde i kinderne, samt det øverste del af ansigtet, begynder at forsvinde og skabe en del furer fra bl.a. munden og næsen, også kaldet ”Nasolabiale linjer”. Disse fordybninger fra næsen til munden begynder at blive dybere, når volumen på kindbenene langsomt forsvinder.

Disse rynker kan for enkelte personer, føles at deres ansigt ser for groft ud at se på, og er derfor ofte nogle af de første slags ”rynker” vores kunder hos Kosmetisk Klinik Esbjerg, kommer ind med. Det er nemt at reducere Nasolabial linjerne med Juvederm (ikke permanent filler), enten ved løft af fordybningen direkte eller ved løft af kindbenet.

Hos Kosmetisk Klinik Esbjerg bliver alle behandlinger udført af erfarne eksperter og specialuddannede sygeplejersker, som ønsker at sikre at du får et smukt og naturligt resultat, med fokus på sikkerheden og æstetikken.