RESTYLANE / JUVÉDERM

Vi bliver alle ældre, og denne aldring sætter især sine aftryk på vores hud. Der er mange forskellige faktorer, som spiller ind, når det kommer til ældning af huden. Blandt disse faktorer kan eksempelvis nævnes; genetik, kost, sygdom, tobak, hormoner og soleksponering. Alt dette resulterer i at huden ældes, bliver tør og der dannes rynker, fine linjer og dybe furer. Alt dette skyldes især, at mængden af kollagene fibre formindskes, hvilket betyder at huden mister elasticitet. Der findes flere metoder, til at holde huden sund, og man kan også gøre meget selv.

RESTYLANE ER ET GODT OG SIKKERT  VALG FOR DIG.

Hvad er Restylane?

Restylane består af 98% vand og 2% hyaluronsyre, og er en klar gele. Hyaluronsyre findes allerede i kroppen som et naturligt stof, og er et af de vigtigste stoffer i huden. Restylane har den effekt, at det fugter huden indefra. Dette skyldes hyaluronsyrens evne til at binde vand, som så frigives ud i huden.

Vi benytter primært Restylane til at rynkebehandling, markering og fremhævning af ansigtskonturer, samt til læbeforstørrelse. Restylane er ikke-animalsk, og dermed er risikoen for allergiske reaktioner meget lille.

Da Restylane består af vand og hyaluronsyre, så forsvinder produktet selv fra huden igen. Effekten af en behandling er cirka et halvt år. Efter et halvt år, vil Restylanen være forsvundet fra huden i form af vand og kuldioxid. Det betyder også, at der er tale om en midlertidig virkning af behandlingen. Med opfølgende behandlinger, giver det samtidig mulighed for, at tilpasse indgrebet til hudens øvrige aldring. På den måde, kan man opretholde et naturligt resultat.

Hvilke behandlingsmuligheder er der med Restylane?

Der er mulighed for mange forskellige typer behandling med Restylane. I udgangspunktet, kan de fleste indgreb i ansigtet, eksempelvis sur mund(nedhængende mundvig), Fold fra næse mod mund, kindben, kæbelinje, tårekanalen, hagekorrektion, næsekorrektion og markering- og fylde af læber, udføres med Restylane. Hvis du har spørgsmål til, om vi kan behandle dit problem med Restylane, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Fordelene ved skønhedsbehandling med Restylane  ?

Du ser resultatet med det samme, når du bliver behandlet med Restylane. Restylane er en ikke-permanent filler, og selvom resultatet varer længe, er det vigtigt at du gentager behandlingerne for at bevare effekten.

Kan alle bruge Restylane ?

De fleste kan bruge Restylane, da der er tale om et ikke-animalsk produkt, er risikoen for en allergisk reaktion meget lille. Der er dog visse personer, som alligevel bør undgå behandling med Restylane, dette er blandt andet gravide, mennesker med nedsat immunforsvar, samt hvis man har hudsygdom, betændelse eller lignende nær det område der skal behandles. Vi tilbyder altid en gratis forundersøgelse. I forbindelse med denne undersøgelse, får vi sammen kortlagt din sundhedstilstand i forbindelse med den kosmetiske behandling.

Skulle du have spørgsmål til behandling med Restylane, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Filler- læbeforstørrelse