MICRONEEDLING

Microneedling er en metode til effektivt at behandle og fremme hudens kvalitet. Behandlingen foretages med et elektrisk apparat, en dermapen ved navn Dermafix der ved hjælp af små nåle perforere huden. Nålene prikker mikroskopiske huller, hvilket huden til at tro, at der er sket en skade. En Dermafix er et elektrisk apparat med seks præcisionsnåle, som laver 100-150 gennemtrængninger per sekund. Dermafix kan indstilles til en nåledybde fra 0,1 mm. til 1,5 mm. Din behandler vil vurdere din behandling i samråd med dig ud fra din hudstruktur og dine ønsker med behandlingen.

Hvor bruges behandlingen?

Primært i ansigtet. Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Dette medfører en reduktion af fine linjer, rynker, ar, acne ar og forstørrede porer. Din hud vil få en jævnere struktur og farve samt en fin glød.

Forundersøgelse

Inden du kan blive behandlet med microneedling, skal du til en forundersøgelse hos os. Her vil du blive undersøgt og får vejledning om behandlingen. Du er velkommen til at tage en ven eller et familie medlem med til konsultationen.. Du vil modtage skriftelig information om behandlings forløb, mulige bivirkninger og efterforløbet.
Inden du endeligt beslutter dig for om at få en micro-needling behandling, er det vigtigt, at du føler dig velinformeret. Derfor kan du ifølge loven om kosmetiske behandlinger ikke blive behandlet, før mindst 48 timer efter forundersøgelsen. Vi kan sammen aftale og booke en tid til dig, efter de 48 timer.

Før behandlingen

Det er vigtigt, at du ikke spiser kraftigt blodfortyndende medicin, fiskeolie som kosttilskud 10 dage før din behandling samt drikker alkohol eller spiser NSAID piller, som Ipren, dagen før din behandling. Disse retningslinjer er til for at undgå øget blødningstendens, som kan besværliggøre behandlingsforløbet. Har du tendens til forkølelsessår, kan vi ikke behandle dig under et udbrud. Det samme gælder cystisk akne, eksem eller sår i det område, som skal behandles.

Behandlingen

På behandlingsdagen vil du som det første få afrenset huden grundigt. Herefter vil vi tage et før billede af dig, dette vil vi gøre løbende, hvis du kommer til flere behandlinger, for at følge udviklingen i din hud.. Selve behandlingen er uden risiko for skade på huden, og du mærker kun lidt ubehag ved særligt følsomme områder, såsom i panden og omkring munden. Din behandling varer cirka 30 minutter afhængigt af størrelsen på området og hudens kvalitet. Undervejs i behandlingen vil vi påføre en forudvalgt serum, som vil blive arbejdet ind i huden undervejs. Mikro-hullerne i huden lukkes efter ganske kort tid, og lige efter behandlingen vil du få lagt en fugtgivende og kølende maske på og afslutningsvis en kølende og lindrende fugtighedscreme.

NB: Du kan vælge at tilkøbe en bedøvende creme som skal påføres 30 min. før selve behandlingen.
Denne koster 100 kr og det aftales til forundersøgelsen, så der kan afsættes tid til at påføre cremen, inden behandlingen.

Efter behandlingen

Huden kan være lidt hævet de første 2 dage samt rød og tør i de efterfølgende dage. Sørg for at mætte huden med en god fugtighedscreme. Hvis du er meget tør og skæller, er det vigtigt, at du husker solfaktor. Minimum SPF 30 indtil huden er helet for at undgå pigmentforandringer. Du kan bruge makeup allerede dagen efter din behandling. Din næste behandling kan foretages efter 4- 6 uger.

Behandlingens effekt

Selve effekten af behandlingen afhænger af hudens udgangspunkt inden start på behandlingen. I størstedelen af alle tilfælde ses en god effekt med hel eller delvis udglatning af det behandlede område 8-10 uger efter behandlingen. For et optimalt resultat anbefaler vi 3-4 behandlinger med nogle ugers mellemrum. Ved forundersøgelsen gennemgår vi forventninger til resultatet og laver en plan sammen med dig for dit forløb.

Bivirkninger

Der er ikke nogle bivirkninger dokumenteret til behandlingen. Dog er det meget vigtigt, at du bruger de produkter, som din behandler anbefaler efter din behandling for ikke at risikere øget irritation af din hud.