Ejal 40

Ejal 40 er en bio-revitaliserende gel, som indeholder den nyeste generation af mellem molekylær hyaluronsyre, som er med til at genopbygge den ekstracellulære matrixs grundlæggende struktur. Behandlinger med Ejal 40 vil opstramme slap hud, reducere rynker, forbedre hudtonen og elasticiteten og den vil forbedre den generelle hudtilstand, på din hals, decollete, hænder og ansigt.

Hvordan virker Ejal 40?

Ideholdet i Ejal 40 giver en optimal kombination af molekylær koncentration og molekylvægt på 40mg koncentreret hyaluronsyre og derved skulle være mere effektivt end andre lignende produkter.

Ejal40 indeholder 2,0 ml gel. Det kan injiceres med flere teknikker, og den mest effektive teknik er 4-punkts teknologien (4 PBR), hvor der sprøjtes 0,25 ml ind med en nål i hvert punkt og på hver side i ansigtet.

Behandlinger med Ejal40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen- og elastinfibre, som er det vi taber i huden med årene.

Behandlinger med hyaluronsyre stimulerer produktionen af nyt kollagen og genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Ydermere er produktet designet til at omstrukturere og forstærke den ekstracellulære matrix revitaliserende hud, der er dehydreret og beskadiget af aldring og soleksponering.

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.

Ejal40