Hvad er MicroTox?

MicroTox er en kombination af skønhed og videnskab i vores nænsomme og effektive anti-age behandling.

Vores mål er at styrke din hud med dyb fugt og en strålende glød samtidig med, at vi forbedrer hudens tekstur for at bekæmpe aldringstegn.

MicroTox er specielt designet til at løse en bred vifte af hududfordringer, herunder fine linjer, rynker, overfladiske ar, strækmærker, forstørrede porer og pigmentering. Uanset hvilke problemer din hud måtte have, kan du regne med at behandlingen kan hjælpe dig med at genskabe din ungdommelige udstråling.

Vi anvender en avanceret mikrokanalteknik for at sikre, at vores særligt udvalgte serumingredienser optages optimalt af din hud. MicroTox-behandlingen udføres med en avanceret enhed kaldet MicroGold.

Lad os hjælpe dig med at genoplive dens ungdommelige vitalitet, så du kan stråle både indefra og udad.

Book din behandling i dag, og lad os tage dig med på en rejse mod en mere strålende version af dig selv.

Hvem er behandlingen for?

MicroTox er den perfekte løsning for både mænd og kvinder i alle aldre – uanset hudtype.

Vores behandling er skabt til alle, der ønsker at forstærke deres hud med intens fugt og en strålende glød, samtidig med at vi effektivt behandler forstørrede porer, overfladiske pigmenteringer og udglatte fine linjer og rynker.

Resultatet er en huds overflade, der er frisk, jævn og forfinet – strålende af sundhed og vitalitet!

Uanset om du vil forny din ungdommelige glød, forbedre hudens tekstur eller blot ønsker at opnå en mere ensartet og smuk hudtone, er MicroTox behandlingen den ultimative vej at gå.

Pris pr. behandling 1800 ,- kr.