LØBEFORSTØRRELSE ELLER KONTURERING AF LÆBER

Juvéderm har udviklet produkter til læbeforstørrelse eller konturering af læber. Læbeforstørrelse med Juvéderm giver ikke ”andelæber” eller overdramatiske læber. De giver en naturlig fylde i læberne samtidig med at der skabes en fin og diskret hjerteform.

Juvéderm kan også korrigere skæve læber eller asymmetriske læber. Hos Kosmetisk Klinik Esbjerg har vi mere end 7 års erfaring med kosmetiske behandlinger, herunder læbeforstørrelse og læbekorrektion. Vi går ind for naturlige og æstetiske læber, men desværre ser vi alt for mange overbehandlede læber. Vi behandler altid ud fra nøjagtige beregninger for de perfekte proportioner af læber. Underlæben skal f.eks. altid være større end overlæben, ellers vil læberne se kunstige ud. Vi er specialiserede i at lave læber, uanset om du har asymmetriske læber eller skæve læber, så kan vi rette dem til. Vi kan bl.a. markere dine læber, således læbefaconen bliver bedre. Derudover kan også løfte nedadvendte mundvige og markere philtrum, som er stregerne fra læben til næsen.

Kosmetisk Klinik Esbjerg kigger på helheden i dit ansigt og vurderer dine læber ud fra de resterende proportioner, såsom din næse, hage og ansigt. Har du en vigende hage, vil det f.eks. skabe mere ubalance i dit ansigt at lave dine læber. Ligeledes vil store læber ikke være flatterende til et lille og smalt ansigt.

Produktvalg: Restylane/Juvéderm