Juvéderm® Volite

Ansigt, , hænder og Dekolletage

Du stråler altid mere når du elsker dig selv og din hud,.
Du kan med kun en behandling fra Juvéderm® Volite få fornyet hudens vitalitet og fugt, som du vil få glæde af i op til 6 måneder.

Juvederm VOLITE er en god og innovativ skinbooster, som anvendes i hele huden for at forbedre hudens kvalitet og glød. Denne filler indeholder store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar, samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant.

VOLITE  fra Juvederm er designet til at holde længere end alle andre skinboosters på markedet. Hyaluronsyren i VOLITE er krydsbundet, det vil sige, at hyaluronmolekylerne tager lang tid om at blive nedbrudt.
Der er kliniske studier som viser, at VOLITE forbedrer din hudkvalitet i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Ved traditionelle skinbooster behandlinger, kræver det normalt flere behandlinger med få ugers interval.

Juvéderm® Volite kræver kun én behandling!

Juvéderm® Volite er virkelig godt til ansigtshuden, hænder og bryst. Det er i disse områder, huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre og hudkvaliteten forringes markant med alderen.
Fordelen ved behandlingen er endvidere, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor man har lagt VOLITE skinbooster

 

Det vil sige, at selv om hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, så vil din hud stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan virke fyldende og udglattende på huden.