ANTI-AGING

VERDENS INNOVATION I ANTI-AGING HUDPLEJECLINIC-WAY

Anti-aging-ESDRAnti-aging-clinicway-produkter


KLINISK DOKUMENTERET SIKKERHED OG EFFEKTIVITET

Kosmetologi er i dag en meget spændende, dynamisk og hurtigt udviklende branche. Nutidens moderne kosmetikker er skabt på grundlag af meget avanceret forskning. Disse produkter er slet ikke som de gamle cremer vi kender fra fortiden. Den nye og moderne teknologi som bliver brugt til denne produktion gør det muligt at transportere aktivstoffer gennem hudens beskyttende barriere og dermed penetrere dybt ind i de bestemte elementer i cellerne.

ErisSom en farmaceut og ekspert i denne branche, med 30 års erfaring inden for hudpleje og anti-aging forskning, er jeg stolt af, at kunne præsentere en avanceret og innovativ Clinic Way linje af Dr Irena Eris som indeholder aktive stoffer udviklet af de Polske og Norske forskere, og som er gennemtestet i Dr Irena Eris Center for Science and Research. Clinic Way er en linje af farmaceutiske dermokosmetikker som foryngrer huden og forsinker hudens ældningsprocesser og baseret på en original patent. Serien er baseret på den revolutionære teknologi med FGF1 LMS Skin Renewal Reactivator som virker ved brug af den transdermale leverings teknologi.

Clinic Way produkter repræsenterer verdens mest avanceret innovation i anti-aging forskning, produkternes styrke svarer til fire typer af rynker, som fremstår i de forskellige aldersgrupper. Et fire-trins anti-aging hudpleje program der markant modvirker de aldringsprocesser, der forekommer i celler, dermed forlænger levetiden af fibroblaster.

Dr Irena Eris mærke garanterer effektivitet og professionalisme. For 30 år siden tog jeg en beslutning om at signere en serie af hudpleje produkter med mit navn. Siden da har jeg været personligt involveret i processen og kan derfor garantere kvaliteten af hvert eneste produkt hvorfor jeg samtidig påtager mig ansvaret for at de virker!     Clinic Way af Dr Irena Eris er en serie af sikre og effektive produkter udviklet i tæt samarbejde mellem farmaceuter, kosmetologer, dermatologer og molekylærbiologer.

Eris-underskrift