Restylane Esbjerg

Kosmetisk Klinik Esbjerg, er dit naturlige valg når du skal have fortaget behandling med Restylane i Esbjerg. Når det kommer til behandling af rynker og fine linjer i ansigtet og huden generelt, så er Restylane et af de mest populære midler – og med god grund!

Behandling med Restylane, er en ikke-permanent behandling, det betyder også, at efter en periode vil Restylane blive omdannet til vand og kuldioxid og naturligt forlade huden.

En Restylane behandling holder i cirka 6-12 måneder, og med op følgende behandling kan man opleve en virkning på op til 18 måneder. Fordelene ved en ikke permanent behandling er, at efterhånden som huden ældes, kan de forskellige korrektioner tilpasses så man hele tiden opnår et naturligt resultat.

Vi tilbyder altid en gratis forundersøgelse. I forbindelse med denne forundersøgelse, afdækker vi din generelle sundhedstilstand i forhold til den behandling, vi vurderer sammen hvilket vil passe bedst i forhold til at afhjælpe dit problem. Skulle du have spørgsmål til behandlingen, så er vi selvfølgelig også altid klar til at besvare disse.