Restylane behandling Esbjerg

Vi tilbyder Restylane behandling i Esbjerg. Restylane bruges til at udrette rynker, folder, og linjer i huden. Der er derfor mange forskellige anvendelsesmuligheder af Restylane, eksempelvis; udglatning af rynker, fyldigere læber, rander under øjnene, større kindben.

Man ser resultatet af en Restylane behandling med det samme. Der er dog tale om en ikke permanent behandling, da Restylanen over tid bliver til vand og kuldioxid som forsvinder fra huden. En Restylane behandling holder normalt i 6-12 måneder, men ved gentagne behandlinger kan man opnå resultater i op til 18 måneder.

Netop denne midlertidige effekt, gør også at man har mulighed for at tilpasse de forskellige behandlinger til hudens aldring generelt, og på den måde sikre et varigt naturligt resultat.

Hos Kosmetisk Klinik Esbjerg, får du altid rådgivning i forbindelse med din behandling. Vi foretager altid en gratis forundersøgelse, hvor vi i fælleskab gennemgår vores forskellige behandlingsmuligheder. Skulle du have spørgsmål før, under eller efter behandlingen, svarer vi naturligvis også altid på disse.