PERMANENT HÅRREDUKTION

Uønsket hårvækst kan være meget hæmmende og til stor gene. Desuden kan det hver dag være meget tidskrævende.

Kosmetisk Klinik Esbjerg tilbyder permanent hårreduktion. Vi anvender den særdeles effektive Ellipselysmetode til fjernelse af mørke hår. Man må påregne minimum 8 behandlinger ved mørke hår på lys hud og på enkelte områder flere behandlinger. Der ses en reduktion på gennemsnitlig 60-80% af hårvæksten efter 6 – 8 behandlinger. Denne metode kan kun anvendes til mørke hår.

Metoden kan også anvendes til personer med mørk hud, men vil dog være lidt mindre effektiv, da lysstyrken skal være lavere.

For at opretholde et tilfredsstillende resultat må der for mænd påregnes vedligeholdelsesbehandlinger, da mænd på grund af testosteronproduktion fortsat vil have lidt hårvækst.

Behandlingen hos Kosmetisk Klinik Esbjerg er meget skånsom. Ved behandlingen mærkes ellipselyset som små men ikke særligt ubehagelige prik i huden. Det er varmen fra lysstrålen, der ødelægger hårsækkene, så der ikke igen kan produceres hår.

Hos Kosmetisk Klinik Esbjerg oplever vi vores kunders velvære, når de har fået fjernet uønskede mørke hår i ansigtet, på benene, under armene, på ryggen eller i bikini-tangalinjen. Det er vigtigt, at man undgår at blive solbrændt før og under behandlingen, og for at få det fulde udbytte af behandlingerne skal man undgå at bruge andre hårfjerningsmidler en måned før behandlingerne.

Efter behandlingerne med permanent hårreduktion hos Kosmetisk Klinik Esbjerg vil du føle dig langt mere velplejet og meget bedre tilpas.

Image
Image
marker
Image
Image
marker
Image
Image
marker