Læbeforstørrelse Esbjerg

Læberne er en central del i alle menneskers ansigt. Derfor fortjener de en ekstra opmærksomhed. Vi tilbyder både læbekorrektion og læbeforstørrelse i Esbjerg.

I forbindelse med begge indgreb, benytter vi Restylane, som er en ikke-permanent behandling til korrektion af læber. Denne behandling giver mulighed for både at foretage en korrektion, hvis man ønsker en bedre harmoni i sine læber. Derudover giver det naturligvis også mulighed for en egentlig læbeforstørrelse.

Vi benytter til Restylane til vores læbeforstørrelse og – korrektioner. Et kendetegn ved netop Restylane er, at man opnår et ikke permanent resultat. Resultatet af en behandling holder i ca. et halvt år. Restylanen nedbrydes i løbet af perioden, og bliver til kuldioxid og vand, som naturligt forsvinder fra huden. En ikke permanent behandling, betyder også at du vil have mulighed for at ændre korrektion i takt med, at ansigtet i øvrigt ældes naturligt.

Hvis du har spørgsmål vedrørende læbekorrektion eller læbeforstørrelser, er du altid meget velkommen til at kontakte os.