KARSPRÆNGNINGER

Ansigt

Mange udvikler med årene karsprængninger i ansigtet, ofte på næse og kinder. Vind, vejr og solforbrændinger er medvirkende til denne udvikling, men karsprængninger kan også ses ved hudsygdomme som Rosacea.

Kosmetisk Klinik Esbjerg tilbyder Ellipselysbehandling af karsprængninger. En stråle af intensivt lys trænger ned i hudens væv rettet mod karsprængningen, som ganske kortvarigt opvarmes og ødelægges. Nogle kar forsvinder med det samme, mens andre gradvist bliver mindre tydelige i løbet af 2-4 måneder. Allerede efter første behandling kan der ses en tydelig reduktion af karsprængningerne.

Det er ikke en smertefri behandling. Lyspulsen føles som en prikkende varme efterfulgt af en varm fornemmelse.
Efter behandlingen kan huden i de behandlede områder hæve og blive varm og rød, og derfor anbefales det, at man de første nætter efter behandlingen ligger med hovedet hævet.

Hos Kosmetisk Klinik Esbjerg anbefales 1-3 behandler for at opnå det optimale resultat med en reduktion på 80-90%. Vi behandler med 4-6 ugers intervaller. Inden behandlingen skal soleksponering undgås minimum en måned før, og selvbruner må ikke anvendes 10 dage før behandlingen.

Image
Image
marker
Image
Image
marker