HUDFORYNGELSE

Kosmetisk Klinik Esbjerg tilbyder behandlinger inden for hudforyngelse.

Huden forandrer sig med alderen, og især solens stråler er medvirkende til hudens aldring, hvor der udvikles alderstegn som pigmentforandringer, slap hud, rynker, sprængte blodkar eller udvidede porer.

Hos Kosmetisk Klinik Esbjerg anvender vi den sikre og effektive Ellipsemetode til at forbedre hudens udseende og struktur. Behandlingen medvirker til, at hudens ungdommelige elasticitet gendannes på en enkel og effektiv måde. Metoden benytter lys, som trænger ind i læderhuden (dermis), hvor der dannes en kontrolleret og ganske let inflammation, som producerer vækstfaktorer, der stimulerer hudens celler til en øget produktion af collagen og elastin. Det er denne proces, der forbedrer hudens udseende og struktur, så huden ser yngre og friskere ud.

Klineske forsøg har dokumenteret, at dannelsen af collagen øges med 92% 2 til 3 dage efter behandlingen i forhold til hudens normale produktion af collagen. Produktionen holder sig efter behandlingen højere og falder løbende over de næste 2 til 6 måneder, indtil den når normalniveauet igen.

Kosmetisk Klinik Esbjerg anbefaler 3 behandlinger med 4-6 ugers interval og herefter 1-2 behandlinger om året, så produktionen af collagen vedligeholdes. Inden behandlingen skal soleksponering undgås minimum en måned før, og selvbruner må ikke anvendes 10 dage før behandlingen.

Image
Image
marker
Image
Image
marker
Image
Image
marker