RYNKEBEHANDLING

Botox

Ældning af huden er en proces, der er umulig at forhindre, og tiden og livet sætter sine spor. For nogle mennesker fremskyndes hudens aldring hurtigere end hos andre. Huden mister med årene sin elasticitet, fordi mængden af kollagene fibre mindskes. Man kan gøre meget for selv at holde huden sund og få et frisk udseende.

Botox er lokal muskelafslappende tilpasset fra botulinumtoksin type-A og er det bedste valg til rynkebehandling, og er særdeles velegnet i den øverste del af ansigtet: til udglatning af bekymringsrynker (rynker mellem øjenbryn), panderynker eller kragetæer (rynker omkring øjnene).

Botox hæmmer udvekslingen af signalstoffer mellem nerve og muskel, og får de muskler, som forårsager rynkerne til at slappe af. I afslappet tilstand kan musklerne ikke udføre de bevægelser, som forårsager rynker, og du får et naturligt afslappet udseende. Botox behandlinger giver dig dit yngre udseende tilbage.

Type af rynker behandlet med Botox:

Rynker mellem øjenbryn/vredesrynker

Disse rynker er typisk en eller to lodrette furer i panden mellem øjnene og signalerer følelser som vrede, bekymring eller frygt. De får dig generelt bare til at se mere træt og vred ud. Med små mængder Botox kan du få musklen omkring øjnene til at slappe af og med en regelmæssig behandling vil din hud få mulighed for at regenererer.

Panderynker

Panderynker er horisontale linjer i panden. Denne type rynker signalerer undren eller bekymring og får os til at se trætte ud. Disse rynker opstår naturligt med alderen. Nogle mennesker har dog en tendens til at benytte de muskler mere flittigt end andre.

Øjenrynker/kragetæer

Meget kraftige rynker omkring øjnene kan vise en ældre alder end den virkelige. De spiller en væsentlig rolle for helhedsopfattelsen af nogens personlighed, og kan have en stor betydning for det generelle udseende.
Behandlingen med Botox er både hurtigt overstået, smertefrit og meget sikker. Dette giver dig en stor sikkerhed som patient.

Hvor længe holder resultatet?

Den fulde effekt er synligt efter 2-14 dage og virkningen holder 4 til 6 måneder.
Hvis du bliver behandlet, inden du får fuld bevægelighed af området igen, vil du opleve en yderligere effekt: gentagende behandlinger giver huden lejlighed til at restituere sig, og dermed vil selv dybe rynker kunne forsvinde forudsat, at du er påpasselig med at blive behandlet før virkningen er helt ophørt.

Kan alle tåle Botox ?

Patienter tilhørende en af følgende kategorier bør ikke behandles med Botox : gravide, ammende, Myastena Gravis Eaton Lambert Syndrom eller andre muskelsygdomme.

botox behandling- pande rynker
Botox behandling- pande rynker